Bedankt!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Vraag en antwoord

Iedereen kan een listing aanvragen. En in tegenstelling tot andere zoekwebsites wordt iedere aanmelding gecontroleerd op kwaliteit en betrouwbaarheid. Zo zorgen we ervoor dat de kwaliteit hoog blijft. Daarnaast kan je ook uitgenodigd worden door Headroom.

Je kan alles toch ook vinden op, bijvoorbeeld, google?

Je kan er inderdaad alles vinden. Dus ook opnamestudio’s, repetitieruimtes en podia die zijn opgeheven. Of uiteindelijk niet voldoen aan je verwachtingen. Zonde van je tijd. 

Op Headroom vind je altijd een actueel en betrouwbaar aanbod, zodat jij:

  • Snel en makkelijk de opnamestudio/repetitieruimte vindt die aan je wensen voldoet.
  • Op de hoogte blijft van nieuwe opnamestudio’s, repetitieruimtes, muzieklabels en podia voor optredens.
  • Makkelijk(er) technici vindt om een samenwerking mee te starten.

Jazeker. Je kan op twee manieren je muziek promoten.

  • Listing promotie: Vraag een listing aan voor je label en gebruik deze listing voor de muziek die je wilt promoten. Je kan ook direct je listing extra promoten met het spotlight promotiepakket. Heb je geen (eigen) label? Dan kan je gebruik maken van ons huislabel Stoffer Bliksem. Neem eerst even contact met ons op alvorens je een pakket besteld.
  • Blog promotie: Een interview/album review + blogpost zit standaard in het spotlight promotiepakket. Heb je fantastische muziek wat iedereen moeten horen, maar wil je alleen een album review + blogpost? Afhankelijk van de drukte is dit soms mogelijk. Stuur een mail voor de mogelijkheden. We horen graag van je!

De promotiepakketten zetten je listing bovenaan in de zoekresultaten. Hierbij heeft Spotlight de eerste prioriteit, promoted de tweede en featured  de derde. Op de vierde plaats staan de gratis listings die geen promotiepakket hebben.  

Het is mogelijk om een gratis listing aan te vragen. Let wel: een gratis listing is in het beheer van Headroom. Als je zelf je listing wilt beheren, kies dan uit één van de verschillende promotiepaketten. Ben je geïnteresseerd in een gratis listing? klik op “Vraag een gratis listing aan”, onderaan de website en vertel ons wat je op Headroom wilt plaatsen. 

Een listing in eigen beheer biedt je de volgende mogelijkheden:

  • Inzicht in hoe vaak en waar je listing wordt bekeken. 
  • Zelf bepalen hoe je listing eruit ziet (binnen de richtlijnen van Headroom).
  • De mogelijkheid extra media weer te geven. Denk aan foto’s, video’s en links naar social media.  
Headroom text logo

Headroom is hét platform waar muzikanten, technici, audio engineers, repetitie en opnamestudio’s, labels en podia elkaar vinden.

Op de hoogte blijven?

Translate